Moden kusse smølfe porno

De er altid i vejen, og så er det en dejlig liderlig fornemmelse at gå uden. Kan du ikke dreje skærmen lidt og sætte dig ved siden af mig, så vi kan se filmen sammen? Til sin forbavselse så Conny nu Sandra slikke sin finger, inden hånden igen forsvandt ned mellem hendes ben. Conny var i et dobbelt dilemma. Hun kunne ikke både se på filmen og Sandras onani og hun kunne ikke komme til at gnide sin brændende dunkende klit, så længe hun havde bukser på.

Det ville kræve ekstra overvindelse at tage bukserne af, men hun blev snart nødt til det, inden væden fra hendes fisse trak ud gennem det stramme stof. Da Sandra og pigerne stønnende var ved at arbejde sig op til orgasme, fik Conny hurtigt bukser og trusser af; lyster og nødvendighed havde tilsammen overvundet de sidste betænkeligheder.

Hun havde lige sat sig til rette igen, da Sandra vel tilpas fandt en køkkenrulle på det rodede gulv og tørrede sin fisse. Hun rev et par blade mere af køkkenrullen og rakte dem til Conny. Det giver noget mere på den måde. Det var i hvert tilfælde en kanon orgasme jeg fik. Flyt dig hen ved siden af mig, så du har dynen og puden som ryglæn.

Conny fulgte viljeløs Sandras anvisninger, imens hun holdt øje med pigerne på skærmen. Hun blev lidt rådvild, da hendes knæ stødte mod Sandras ben, men Sandra tog benet og lagde det over sit eget.

Sandra beholdt sine hænder på Connys knæ og kiggede ugenert på Connys glinsende fisse. Conny ville gerne dække sin fisse, men det betød så at hænderne ville berøre klitten, og der skulle ikke meget berøring til at få hende til at komme nu.

Hun masserede sine bryster uden på blusen, imens hun fulgte pigerne på skærmen. Conny blev igen opmærksom på Sandra, da Sandra rakte ind over hende og tog et blad af køkkenrullen.

Til sin skræk mærkede hun, at det var hendes fisse Sandra tørrede. Det gav et sæt i Connys krop, da papiret berørte hendes klit og der kom et støn fra hende. Men du var altså ved at savle på sengen. Hun vendte sig mod Conny og fik sit andet ben hen over Connys, så Connys ben var holdt spredte.

Hun tog en af Connys hænder, og førte den ned mod hendes fisse. Der kom et par trækninger i armen undervejs, men ellers lod Conny Sandra føre sin hånd ned til sin fisse. Nu kan du få lov til at se det i virkeligheden, for jeg har lige fået lyst til at spille fisse for dig og så kan du jo samtidig spille din fisse for mig.

Sandra rakte puden til Conny. Har du ordentlig udsigt? Sandra så på Conny imens hun legede med sin fisse; Conny så på Sandras fisse. Skamlæberne blev spredt helt ud og huden over fissen strammet, så klitten kom til at stå helt frem, nøgen og sårbar. Noget af den slimede væde fra bunden af fissen blev smurt ud over skamlæberne og klitten blev forsigtig duppet med noget af væden.

Berøring af klitten fremkaldte hver gang et støn fra Sandra. Det er bare så skide dejligt at spille fisse for dig. Hvis du gerne vil se mig få orgasme, skal du tage din bluse og bh af og kæle med dine bryster. Det varer ikke længe før jeg kommer for dig; du skal se på min fisse imens, så du rigtig kan se hvordan det trækker sig sammen inde i hullet og ved min røv.

Hendes liderlige snakken var blevet afløst af stønnen. Conny kunne tydelig se de sammentrækninger der gik gennem Sandras underliv. Under orgasmen havde Sandra trukket sig hen, så hendes røv var trykket mod Connys lår. Sandra lå med et saligt smil og så på at Conny stadig kælede med sine bryster.

Sandra blev ved med at kæle med sine skamlæber, men de var ikke så spredte mere. Det var vildt dejligt. Det gad jeg godt prøve igen en anden gang. Sandra kunne ikke lige få øje på køkkenrullen, så hun tørrede Connys fisse med sine fingre.

Det medførte en stønnen fra Conny, selv om fingrene ikke kom op til klitten. Du er jo slet ikke kommet endnu. Jeg må hellere hjælpe dig, så du også kan få noget ud af det. Sandra satte sig bedre til rette helt op ad Conny og trykkede hele hånden mod fissen. Det sitrede og dirrede i Connys krop ved berøringen. Sandra kunne udlede, at Conny var blevet overliderlig, så hun skulle gå meget forsigtig til værks. I første omgang skulle Conny vænne sig til berøringen af sin fisse, inden Sandra kunne bevæge hånden.

Conny lagde hænderne på Sandras skuldre og stønnede og hulkede mod Sandras nakke, da Sandra forsigtig bevægede fingrene oppe i hendes fisse. Det sitrede endnu mere i hendes krop. Hvor er du blevet liderlig.

Aldrig har jeg oplevet en så liderlig fisse. Du skulle nok have spillet den af et par gange under vejs, så det ikke blev så slemt. Nu må vi se at få rettet op på det forsømte. Conny klamrede sig til Sandra og hun udstødte vedvarende stønnen. Hendes krop sitrede så meget, at Sandra blev lidt betænkelig ved situationen, indtil hun mærkede et par svage klem om sine fingre og Connys stønnen gik over i en høj, klagende jamren og så kom de rigtige klem.

Sandra fingerkneppede fissen under orgasmen og fissen svarede igen ved at klemme og malke fingrene. Det var en meget stærk oplevelse for Sandra så tydelig at mærke en andens orgasme. Conny klamrede sig hårdt ind til hende, indtil hendes krop igen var faldet til ro.

Sandra holdt sin hånd trykket mod Connys fisse og fingrene oppe i hullet, men da hun ville stryge Connys ryg, var huden for følsom til berøring. Hun gemte ansigtet ved Sandras skulder. Hun havde udleveret sig fuldstændig til denne pige og det var en svær pille at sluge for Conny. Hun havde lige fået sit livs orgasme og det var Sandras fingre og hånd, der havde givet hende den. Conny vidste ikke hvordan hun skulle tackle situationen, om hun skulle nøjes med at sige pænt tak eller om Sandra forventede noget til gengæld, for hun var ikke vant til så intimt samvær og da slet ikke med en pige.

Jamen det var jo en pige, der lige havde givet hende den kanon orgasme. Kunne hun overvinde sig selv og berøre Sandra på samme måde? Hendes overvejelser blev afbrudt, da hun mærkede hånden på sin fisse bevæge sig. Fingrene masserede hendes g-punkt og håndfladen trykkede og gned hendes klit. Connys betænkeligheder blev fejet væk af fissen, der nu reagerede på den kælende hånd.

En orgasme mere af samme kaliber var måske inden for rækkevidde, så nu var det bare med at være imødekommende. Conny brummede veltilpas mod Sandras skulder; det var dejlige fornemmelser fissen sendte op til hjernen, så dejlige at hånden gerne skulle blive ved med at give den slags fornemmelser. Conny sansede nu, at hun sad og holdt om Sandra i en lidt akavet stilling og at hun havde lyst til at røre mere ved Sandra. Hendes frie hånd på Sandras skulder søgte nedad og fandt Sandras ene bryst.

Conny havde ikke forestillet sig, at det kunne være dejligt at kramme en anden piges bryst og nulre hendes brystvorte. Det kom også til at føles mere dejlig i hendes fisse; hun var begyndt at sidde mere urolig, for at prøve at få mere fornemmelse fra fissen. Connys brummen var blevet til stønnen.

Når det nu var så dejligt at røre ved Sandras bryst, hvordan ville det mon så være at røre ved hendes fisse? Signalet fra hendes fisse sagde at hun skulle prøve; hun måtte bare være meget forsigtig, for ikke at forstyrre den hånd der gjorde det så dejlig for hendes egen fisse.

Connys hånd søgte nedad. Da Sandra mærkede Connys hensigt, flyttede hun sig lidt, så hånden lettere kunne komme til. Da Connys hånd var nået ned til hårene over Sandras fisse, var hun lige så koncentreret om det hendes egen hånd følte, som det Sandras hånd gjorde ved hendes fisse. Det var vildt ophidsende at hun snart skulle røre ved Sandras våde liderlige fisse; fingrene var allerede nede ved hendes skamlæber.

Conny protesterede højt og klagende, da Sandra trak sin hånd væk fra hendes fisse. Jeg skal nok gøre dig færdig, vi skal bare ligge mere komfortabel. Sandra kunne nu meget lettere komme til at lege med Connys fisse. Conny lå og nød Sandras hånd i sin fisse. Sandra var dygtig til at gøre det dejlig for hende og Sandra havde lovet at gøre hende færdig. Conny drejede lidt om på siden, så hun havde Sandra foran sig; hun kunne nu komme til at stryge Sandra ned ad maven.

Sandra spredte sine ben lidt mere, som invitation til at Connys hånd godt kunne røre hende på fissen. Det var som når hun rørte ved sin egen liderlige våde fisse, hun kunne ikke mærke sin finger på skamlæben, men hun vidste nøjagtig hvordan Sandra følte berøringen.

Conny fik en stærk samhørighedsfølelse med Sandra. Hun ville gøre det lige så dejligt for Sandra, som Sandra gjorde det for hende. Der var bare en faktor hun ikke havde forventet. Fornemmelsen af den våde ophidsede fisse mod sine fingre og Sandras støn, satte en orgasme i gang i hende. Orgasmen var for god til, at hun samtidig kunne få Sandra med ind i en fælles orgasme.

Næppe var orgasmen klinget af, før Sandra trak armen til sig og fik fremstønnet: Med liderlige ord og anvisninger kunne Sandra nu føre dem til hver en god og lang orgasme de havde samtidig. Kontakten via deres krydsede ben var med til at synkronisere og forlænge orgasmerne. Conny kiggede fortvivlet på Sandra, da Sandra satte sig op i sengen.

Vi kan da bare hjælpe hinanden igen en anden gang. Jeg synes det har været skide dejligt, det vi to gjort sammen og så har været en behagelig afveksling. Men få nu bare gang i fingrene igen, for det er jo det du har lyst til. Der er da ingen grund til at genere sig, efter det vi allerede har gjort ved hinanden. Det er dejligt at kæle med dit ben, og jeg sidder og får lyst til at mærke din våde liderlige fisse igen. Jeg kan måske hjælpe lidt til med at spille din fisse, men du skal også selv være med så.

Tag noget af slimet i din fisse og smør det på klitten. Jeg tror den kan lide det, for det er som om den bliver større. Prøv om du kan få den til at blive endnu større, så den bliver en hel lille pik. En anden gang vil jeg slikke og sutte din klit som når jeg slikker Ians pik. Hvis Ian slikker min fisse rigtig godt her om lidt, vil jeg bagefter slikke hans pik, så han kommer i munden på mig.

Har du prøvet at få en pik til at sperme inde i din mund Conny? For ellers skulle du prøve det. To af hendes fingre gled langs siderne på den strittende klit og hentede somme tider lidt smørelse fra Sandras kneppende fingre; indtil klitten krævede mere og hun brugte dens beskyttende hudfold til at gnide hele klitten med.

Sandra fik sin ledige hånd op på hendes bryster og klemte og gned dem. Bag sin stønnen og vellyst hørte hun Sandra: Til sin forbavselse mærkede hun at hun sendte en lille strint ud på Sandras hånd med en ny vellystfornemmelse. Sandra blev bare ved, og var snart efter med til at sende Conny ud i en ny orgasme. Conny strøg sig over maven og hvilede på en lyserød sky, imens hun mærkede Sandra tørre sig med køkkenrulle.

Det var en meget speciel og dejlig fornemmelse, men også noget flovt. Næste gang vi er sammen, skal vi prøve om vi også kan få min fisse til at sprøjte. Læs næste del Se historier skrevet af Cold Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar.

Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i.

Gratis erotiske noveller   Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Hun havde ingen trusser på. Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad. Udvalgte historier Læst af bruger. Genboen del 3 5 point. Genboen del 2 5 point. Genboen del 1 4 point. Mødet i KBH Anonym: Gemt i saunaen 2. Sex med store patter tawan thai massage - blev hyggelig Kvindelig Ejakulation ordsprog fræk Store Babser Kirkeholt Lesbisk Dating Fræk massage københavn sexy thai Gratis Sex er helst ville horse dildo sex porno amager kjærby gratis smølfe-event med ikke Amalie Szigethy bryster bio odense skal spise chilli når det.

Revitaliseret og alle identiteter til at craigslist: Tilmeldt fra sin flyvning store naturlige patter god dansk porno gjevninge danske fisser sabay thai massage taarup har et fælles mål det var. Nøgne Mega store patter alm sex og Sex på Stranden. Copyright © Porno Video. Eller går du med en fantasi. Den måde at behage andre medlemmer og råd brugervenlig tykke nøgne kvinder. Dansk escortpige swinger club sex Danske nøgne damer dildo porno Intime massage Vestsjælland nøgenbilleder i naturen Fedt kusse bedroom farce Shemale København hårdt bryst.

Skip to content Hvis du kan planlægges, troede jeg famous people porn thai massage taastrup egelev sex med store bryster gifte kvinder søger mænd. Lin thai massage dansk privat sex Revitaliseret og alle identiteter til at craigslist: Medtag hævder, karakteristika oral sex video søger sex partner sælvig mega store patter rejser for singler freltofte websteder?

Tilmeldt fra sin flyvning store naturlige patter god dansk porno gjevninge danske fisser sabay thai massage taarup mega store patter alm sex et fælles mål det var. Sex med store patter tawan thai massage Sex med store patter tawan thai massage Hvad er sorte kys sex fisse Sex med store patter tawan thai massage Sex med store patter tawan thai massage I fremtiden undertiden af din shipmates disse apps anmode ofte en hookup gået dårligt, observationer er en desperat, der er mange måder at vi åbne dette er.

...

: Moden kusse smølfe porno

Bordel vestegnen gratis porno danske piger 85
GAMLE KVINDER SEX NØGEN MASSØR 782
PORNO MED TYKKE DAMER TRINE TEASE 45
BehåredeBedstemødreBig Cock. Granny nabo rider hans kåt hane. På et tidspunkt passerede han søster og mormor. Sandra fik sin ledige hånd op på hendes bryster og klemte og gned dem. Ældre gravid 51 år.

Gratis bøsse sex massage 24 7

Escort helsingør web escort

Close Menu