Tao tantra massage til mænd solcenter nørrebro

tao tantra massage til mænd solcenter nørrebro

.

ODENSE SEX PIGE SØGER BOLLEVEN

Hvor en mand oftest er maskulin med en indre feminin sekundær side, er kvinder oftest feminine med en maskulin indre og sekundær side. Det er på grund af vores medfødte fysiologi, der er designet med forskellige hormoner og kønsorganer med forskellige funktioner. I visse tilfælde kan en mand være mere feminin og en kvinde mere maskulin, og i de tilfælde bliver dét menneske ofte homoseksuel.

I Tao benævnes det maskuline som yang og det feminine som yin, og er tilsammen symbolet på altings iboende dualitet, en balance mellem maskulin og feminin. Yin og Yang beskrives med kvaliteter såsom:. I tantra beskrives skabelsen som en maskulin bevidsthed der er kernen bagom manifestationen og det feminine som selve manifestationen.

Det maskuline er repræsenteret ved guden Shiva, den højeste bevidsthed og det feminine som Shakti, der har form som flere gudinder, energien og kraften. Det er betegnelsen for den øvester af hindu guderne og i tantra, er Shiva symbolet på den højeste bevidsthed, den transcendente Væren det maskuline bag manifestationen det feminine. Enhver sygdom i kroppen og sindet, enhver konflikt, krig mm er et resultat af en ubalance mellem disse to principper. Hvert menneske,relation, samfund og hele verden, vil opnå harmoni når der er balance mellem det maskuline og det feminine.

Tager vi de overordnede universelle principper om maskulinitet fra tao og tantra og overfører dem på dagens mand, kan vi genkende de kvaliteter der definerer en maskulin mand; feks den succesrige, selvsikre forretningsmand, der dynamisk rejser rundt i verden eller den autoritære leder, der er visionær, har overblik over et firmas projekter og uddeler opgaver til medarbejdere. Den maskuline arketype set i historiefortælling, eventyr og film, kan være Kongen, Helten eller Troldmanden.

Deres maskulinitet udmønter sig forskelligt idet at Kongen har en autoritær lederrolle, Helten har en stærk, uovervindelig og nobel rolle og Troldmanden besidder den vise, intelligente og magiske rolle. Maskulinitet har altså forskellige aspekter, feks.

Den maskuline mand i den moderne verden, er ikke ligeså tydelig som i de klassiske eventyr. Han er ikke nødvendigvis en heltedådig soldat eller topdirektør i et stort firma. Den maskuline mand kan findes i alle samfundslag indenfor alle fag og områder.

Den maskuline mand må defineres ud fra hans livsformål og hans måde at leve på. Det er således mere måden han lever på, end det er selve indholdet af hvad han laver.

Den maskuline mand kan ligeså godt være skraldemand, som skolelærer, racerkører, bankdirektør eller håndværker. Den maskuline mand kan genkendes på hans evne til at leve bevidst, i kontakt med sit hjertes dybeste sandhed og livsformål. Han kender sig selv, mærker sit kald, genkender sine svagheder, tør vedkende sine fejl og nederlag, lever i medfølelse og respekt for alt liv, kan genkende andres frygt og andres sandhed, han er kompromisløs overfor sit formål og med fasthed og kærlighed, guider han sin kvinde og sin familie.

En tantramassage i Tantra Templet starter med at du aftaler en tid til massage, og når du så møder op i vores smukke tempel bliver du modtaget af din kvindelige massør, der har gjort et smukt rum klart til jeres massage.

Det er altid kvindelige massører der giver massage til mænd hos os, da vi arbejder med polariteten mellem det maskuline og det feminine i massagen. Inden massagen starter er der tid til at sidde og snakke lidt og stille spørgsmål. Hvis du ønsker det kan massøren give dig en kort intro til hvordan vi arbejder med energien i tantra og hvad du kan forvente at opleve undervejs. Du tager også et bad for at være helt varm, afslappet og ren inden I starter — vi har sæbe og håndklæder til rådighed. Når I er klar til massagen klæder du dig af og lægger dig på madrassen, og så kommer massøren ind.

Du er nøgen under massagen, mens din kvindelige massør er iført g-streng, som hun beholder på under hele massagen. Så begynder massagen, som er en tantrisk body-to-body-massage, der vækker og skærper dine sanser, og som også vækker og løfter din erotiske energi og spreder den ud i hele din krop, og dermed giver dig mulighed for at opleve den højeste nydelse samtidig med den maksimale beherskelse af energien.

Body-to-body vil sige at massøren bruger bruger sin egen krop til at give massagen med; hænder, arme, krop, bryster og ben. Det er en oplevelse der får dig til at føle dig omsluttet af sanselig feminin energi, hvilket hjælper dig til at slippe tankerne og blive eet med din nydende og sansende krop. Massagen er en gave til dig fra det universelt feminine, og du har lov til bare at modtage denne gave, uden at skulle give noget til gengæld.

Du vil også opleve hvordan det at være fuldstændigt modtagende lærer dig at opleve det universelt feminine i alle kvinder på en helt ny måde, der kommer dig til gavn i din hverdag i dit møde med kvinderne i dit liv — og derfor er det vigtigt du fokuserer på hvad du oplever og sanser. Efter massagen er der tid til at sidde med massøren og få noget vand og lidt frugt, og her er du velkommen med spørgsmål eller hvis du har lyst til at fortælle hvad du har oplevet undervejs, før du går ud i verden igen, klar til at løse hverdagens udfordringer og opgaver i overensstemmelse med din sande styrke, vision for dit liv og dit kærlighedsfulde hjerte.

Massagen giver dig de bedste muligheder for at opleve hvilket erotisk og sanseligt potentiale du har i hele din krop. Evnen til at være fuldstændigt til stede i nuet i den sanselige oplevelse er den bedste træning for en mand der vil være multiorgastisk og helkropsorgastisk. Vores tantramassage bygger på sexuel kontinens som er vejen til beherskelse af den erotiske energi — og dermed også er vejen til uendelig ekstase.

Selvom massagen vækker den erotiske energi vil der ikke være nogen udløsning, i stedet vil du opleve hvordan massøren hjælper dig til at sprede al din energi, så hele din krop bliver sanseligt vækket og levende.

Mange mænd tror at de vil have svært ved at undgå udløsning under massagen, men det er en tanke der kommer af at man endnu ikke har lært at beherske den erotiske energi. Det er noget af det vores massører er uddannede i — og de hjælper dig med at lære at beherske energien. Der hvor andre taler om happy ending tror vi på never-ending happiness.

Den kærlige og nærværende måde som massagen gives på vækker hjertet hos både modtager og giver, og dette giver dig endnu mere ro i hovedet. Massagen er også en enestående mulighed for at slippe ideen om hvilke roller, du skal spille, og hvad du skal gøre for at gøre det rigtige — det er her, du kan lægge arbejdsidentiteten, familierollerne og idealerne til side for en stund og virkelig opleve den rene væren, sanselighed og indre ro, der igen fornyer din maskulinitet og styrke indefra, så du kan handle klart, kraftfuldt og kærligt i din hverdag.

Du vil undervejs opleve bølger af energi gennem hele din krop og hele dit sind, og hvordan denne energi vækker, healer, glæder og løfter dig. Du vil også opleve hvordan tantramassagen kan hjælpe dig til at slippe det målorienterede og i stedet lære at være tilstede i nuet, og hvordan du gradvist kan lære at mestre din sexuelle energi uden at undertrykke den.

På den måde kan du med tiden lære at blive multiorgastisk og opleve at hele kroppen kan opleve samme orgastiske intensitet som man normalt kun oplever omkring kønnet. Du vil dermed også opleve en langt større selvtillid som mand, og en få en følelse af virilitet, gennemslagskraft og styrke på alle områder af livet.

To book a massage call or send us an email at  info tantra-temple. Vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt 4-håndsmassage.

Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte os. Denne pakke inkluderer en kort indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale — alt i alt 2 timer. Denne pakke indeholder ikke tid til yonimassage for kvinder. Denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale — alt i alt 2,5 timer.

Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, hvor du har tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i kroppen, bevidstgøre den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage. Denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale — alt i alt 3 timer.

Med denne pakke kan vi komme mere i dybden med hele det psykologiske og terapeutiske aspekt af en tantramassage, der ofte er nødvendig for at kunne åbne op og og bearbejde den bagage du måtte have med dig. Der vil være tid til en ordentlig samtale om hvad du har på hjerte. Under massagen kan vi udforske særlige problemstillinger såsom gamle traumer eller aspekter du gerne vil vække og udvikle.

Denne pakke giver dig også mulighed for en mere tidløs udforskning af sublim sanselig nydelse, vækkelse af livskraften i hele kroppen og ekstatisk indre glæde der kommer ved at være i kontakt med din indre kilde til kærlighed. Forlæng effekterne af din tantramassage med en afsluttende meditation, dyb yogisk afspænding eller yoga nidra som afslutning på din massage.

Tao tantra massage til mænd solcenter nørrebro

Sex massage glostrup polmeet dk

Close Menu