Anal debut hurtig sex

anal debut hurtig sex

...

Anal debut hurtig sex

POLISH SEX MASSAGE ROSKILDE PIGERNE

Prostata orgasmer kan være meget intense, og er man heldig, kan man endda få flere efter hinanden. Analsex kan være kilden til fantastiske oplevelser, der kan give en ny dimension til sexlivet og styrke intimiteten imellem dig og din partner. God hygiejne er vigtigt, når I vil eksperimentere med anal stimulation, og det kan gøre det lettere at slappe af.

Ved at bruge en anal douche til at skylle sig selv ren med bagtil, kan I også undgå evt. Fyld  Anal Douche  med kropstempereret vand og smør glidecreme på tutten, så du kan føre den op i en let og glidende bevægelse.

Klem douchen sammen, så vandet sprøjtes forsigtigt op og sæt dig på toilettet, så vandet kan komme ud igen. Gentag et par gange, indtil vandet i toilettet er klart. Afslapning er afgørende for nydelsesfuld analsex. Tal om tingene, inden I går i gang, så I begge er enige om, hvordan det skal ske.

Som ekstra hjælp kan det være en god idé at bruge en  afslapningsspray. Sprayen sprøjtes på omkring den anale åbning minutter, inden I har sex, så muskulaturen omkring anus bliver mere afslappet. Det er vigtigt, at I prøver jer frem i jeres eget tempo, når I går i gang med den anale stimulation, så de anale muskler får tid til at slappe af og I undgår ubehag.

Kun I ved, hvornår I er klar, og hvornår I er tilpas afslappede til at kunne nyde det. Gå hellere lidt for langsomt frem. Glidecreme er et absolut must, når I har analsex, da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil.

En glidecreme som f. Sinfuls Anal Glidecreme  giver jer en god og glidende oplevelse, så I får de bedste betingelser, mens I nyder hinanden. Sinfuls Anal Glidecreme  er vandbaseret og kan bruges sammen med sexlegetøj af alle materialer. Anal sexlegetøj kan være en rigtig god idé, uanset om I prøver analsex for første gang eller har prøvet det før.

Anal sexlegetøj som f. Sinful BumBum Butt Plug Sæt  giver jer mulighed for at vænne jer til følelsen af anal stimulation, inden I begynder med f. Det kan gøre opstarten mere behagelig, fordi kroppen gradvist har kunnet vænne sig til mere fylde. For mange vil tilvænningen være en nødvendighed, og det kan være, at I skal eksperimentere med anal stimulation flere gange, inden går videre til anal penetration.

Det er helt naturligt, så nyd legen på det niveau, I er på og bliv ikke stresset, hvis det ikke føltes rigtigt at gå hurtigere frem. Sinful BumBum Sættet  er også ideelt, hvis I allerede har erfaring med analsex og ønsker at variere stimulationen. Det handler som sagt meget om tryghed, tillid og så er det altså en helt ny fornemmelse, mange kvinder lige skal vænne sig til, og derfor tager det altså tid.

Mange tror, at god analsex er, som man ser på pornofilm og jo, du har også set det. Men problemet er bare, at her kører pikken ind og ud i et hastigt tempo i lang tid af gangen, og så lige lidt ind i missen, og så lige tilbage i numsen igen. Derudover så kan du altså ende op med en gevaldig underlivsinfektion, hvis du skifter huller undervejs.

Et hul af gangen. Ellers må du bruge kondom med glidecreme og skifte det ud undervejs. Kondomaten har et godt udvalg af kondomer. Dette er altså en nødvendighed, hvis hun skal være fysisk klar og samtidig kunne nyde oplevelsen. Oralsex er klassikeren, men prøv at kombinere det med at massere hendes fødder, kysse og kærtegne hende langsomt overalt på kroppen — fra top til tå.

I kan også starte ud med sensuel massage, der hurtigt kan udvikle sig til mere. Til sidste nævnte anbefales det at anvende Pjur Original Bodyglide , da det netop vil gøre massagen mere sensuel og let, hvilket giver den ophidsende effekt.

Altså at manden får glæde af en gang anal massage. Aneros Peridise  kan sagtens bruges til manden samtidig med, at han får sig en omgang forkælelse og orgasme med masser af glidecreme og dejlige kvinde hænder.

Kan cølibat booste sexlysten? Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det? Hvordan får man gnisten igen? Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis. Guide til analsex — Analsex guide til begyndere. Guide til analsex —  Trin 1 Vær ren! Dernæst skal du først og fremmest som kvinde tændes rigtig, rigtig godt op.

Jo mere liderlig man er som kvinde, jo bedre er det, og jo mere kan man slappe af. Guide til analsex — Trin 2 Glidecreme er et MUST, og nej, du kan ikke lige nøjes med lidt spyt, medmindre det skal være sidste gang I prøver. Trin 3 Start forsigtigt med at ae og nusse uden at putte noget op.

Om analsex — Fakta 1 Ifølge Sexlinien. Om analsex — Fakta 2 Nej, du må IKKE  l ige bruge, hvad du tilfældigvis har i natskuffen, køkkenbordsskuffen eller badeværelset i mangel af bedre.

Guide til analsex — Trin 4 Her på guide til analsex trin 4 kan I benytte jer af lidt større legetøj eller forsigtigt lirke pikhovedet ind. Mest læst på Websexolog. Og hvor går grænsen? De 5 største problemer i parforholdet Intimbarbering hvordan? Sådan skal du barbere dig forneden Et godt blowjob — Sådan gør du.

Anal debut hurtig sex

Close Menu